Beauty Is In the Eyes of The Beholders

Miscellaneous

Kursus Fotografi 11-13 Ogos Mahkota Hotel, Melaka

Thanks to Mr Noorsham (instructor). Ini antara hasil2 gambar yang aku shoot masa kursus tu…

~Night photography

~Outdoor photography

Advertisements

My new Canon 17-40mm F/4L Lens

Aduhh!! rabak duit bulan ni gara-gara nak upgrade lens. Sayang juga nak let go lens lama (17-55mm f/2.8 Tamron) tapi sebab dah lama duk aim lens tu aku tabahkan jugak hati ni. Kebetulan minggu depan nak gi kursus fotografi kat Melaka, so tak le nampak ketinggalan sangat. Apa pun harapan aku agar gambar-gambar yang aku akan tangkap lepas ni pun akan ‘up’ sket. Tak sabar lak nak pegi kursus tu..banyak sangat soalan-soalan cepu emas yang aku nak tanya kat instructor tu nanti. Target aku pasni nak beli lens telefoto plak. Nak tambah sket2 gajet yang ada ni…tapi makin byk gajet, beg pun kena tukar jugak..confius..confius..duit lagi…minat nyer pasal tak per la…

haaa…ni la lens baru aku tu…

3706509957_f85cccb071